Nieuw: new generation stretchfolie

nieuw new generation stretchfolie

Spaarzaam, sterk & slim

Probleemloos naar minder wikkelfolie!
NEW GENERATION is een geheel nieuw type stretchfolie voor handmatig gebruik t.b.v. palletstabilisatie. Dankzij de verbeterde moleculaire structuur van de nieuwe LLDPE-folie is deze veel sterker en scheurbestendiger dan de huidige standaardrekwikkelfolies van dezelfde dikte.

Stap over

Wanneer u op dit moment gebruik maakt van standaard 20 micron rekwikkelfolie kunt u snel en zonder problemen overstappen op New Generation 12 micron.
Maakt u momenteel gebruik van 12-19 micron standaard folie, stap dan over op New Generation 9 micron.

Bespaar en verdien

U zult bij een gelijk aantal palletomwikkelingen tot 30% op uw foliekosten gaan besparen zonder aan kwaliteit in te boeten. U werkt zuiniger bij een lagere rolprijs! Wij rekenen graag exact voor u uit wat dit voor uw bedrijf op jaarbasis kan gaan opbrengen!

Test het zelf

U zult vanaf de eerste test merken dat de pallets strakker, netter en vooral steviger zijn omwikkeld en dat met minder fysieke inspanning. New Generation rolt namelijk zeer prettig en soepel van de rol af en de rol zelf is uiteraard dunneren dus lichter.
Vraag nu een proefrol of een demo aan bij onze verkoopafdeling en ervaar het zelf!

Afvalreductie

De meeste folie zal na gebruik als afval worden aangeboden. Wat betreft de reductie van dit folie-afval zult u een grote slag slaan met New Generation Stretchfolie. Waar u nu met bijvoorbeeld met 5 wikkelingen om de pallet 190 gram, 20my folie gebruikt, zult met New Generation folie 12my uitkomen op slechts 90 gram. Dat is meer dan 50% afvalreductie en dat zonder verlies aan kwaliteit van de palletstabilisatie. De folie kan overigens prima worden gerecycled bij het PMD-afval. New Generation Stretchfolie past dus prima in uw bedrijfsmilieuplannen!

Neem ook eens een kijkje in onze webshop of onze machine pagina.