Verpakkingsmachines

palletwikkelmachine

Vermeulen Verpakkingen levert diverse verpakkingsmachines. Van kleine machines tot complete verpakkingsstraten. Deze machines zijn er voor fabrikanten en producenten in elke denkbare industrie. Want waar geproduceerd wordt, wordt in 9 van de 10 gevallen ook verpakt.

Verpakkingsmachines voor industrie

De verpakkingsmachinespecialist van Vermeulen Verpakkingen adviseert u persoonlijk in de mogelijkheden van een verpakkingsmachine of verpakkingsstraat voor uw bedrijf. Dit kunnen zijn:

Verpakkingsmachine kopen: het traject

Een verpakkingsmachine kopen is een belangrijke investering voor een bedrijf. Vermeulen Verpakkingen begeleidt en ondersteunt elke verkoop daarom persoonlijk. Onze specialisten inventariseren samen met u uw wensen. Hoe moet het product verpakt worden? Wat moet er geautomatiseerd worden? Wat is voor u de optimale oplossing?

Met het advies voor een specifieke machine laten wij u deze graag in werking zien. Daarvoor neemt een van onze specialisten u mee naar een bestaande relatie met eenzelfde soort machine. Ook als dat in Duitsland of België is. Daar ziet u hoe de machine werkt, wat het kan en wat u eventueel anders wilt voor uw eigen machine. Concludeert u dat dit de beste oplossing is voor uw bedrijf? Vermeulen Verpakkingen werkt samen met Nederlandse en Europese machinebouwers die uw verpakkingsmachine op maat produceren.

Aanbieders van verpakkingsmachines

Vermeulen Verpakkingen levert verpakkingsmachines van Nederlandse en Europese fabrikanten zoals MIMI, TOSA, Ausloos, MSB en Zetes.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een verpakkingsmachine voor uw bedrijf? Bel 058-2136345 of neem contact op via het contactformulier.